ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού

Ενα από τα πιό συζητημένα θέματα για τους Ελληνες της Ιρλανδίας είναι η μεταφορά στην ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού.

Μαζέψαμε όλες τις πληροφορίες και τις βάλαμε στο site.

https://greekinireland0.wordpress.com/finance/doy-katoikwn-exwterikou/

Ενημερώσεις, παρατηρήσεις κλπ, είναι ευπρόσδεκτες.

Advertisements

2017 – Στατιστικά

84% αύξηση των επισκέψεων (views) και 108% αύξηση των επισκευτών στον ιστότοπό μας από πέρσι. (856% και 1.307% αντίστοιχα από το 2014) .

Το 74% των επισκέψεων είναι απο την Ελλάδα.

Πρέπει να χαιρόμαστε ή να λυπόμαστε που τόσος κόσμος ψάχνει πληροφορίες για την Ιρλανδία για να φυγει;

Είμαστε πάντως χαρούμενοι που βοηθάμε με “απλά ελληνικά” τον κόσμο να αποφασίσει καλύτερα.
Ευχαριστούμε όλους που μας βοηθάνε και μας υποστηρίζουν !

Αρθρα και Επαγγέλματα

Επειδή και εμείς, οι Ελληνες της Ιρλανδίας χρειαζόμαστε πολλές πληροφορίες μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προσθέσουμε στο site μας δύο καινούργιες σελίδες.

Στη μία θα είναι για τα άρθρα που έχουν σχέση με τους Ελληνες της Ιρλανδίας και η άλλη θα είναι για κείμενα που θα μας στέλνουν οι ΙΔΙΟΙ οι Ελληνες, με πληροφορίες για τα επαγγέλματά τους (επιχειρήσεις ή ειδικότητές).

Τα κείμενα και τις φωτογραφίες μπορείτε να μας τα στέλνετε σε email (greekinireland0@gmail.com) και θα τα δημοσιεύουμε αυτούσια και ΔΩΡΕΑΝ, στην σωστή κατηγορία. (Εστιατόρια, Φωτογραφία, Κουρεία. Γιατροί, δικηγόροι … κλπ)

 

Παιδικοί σταθμοί – Γυμνάσια

subsidised-childcare-scheme-government-2-752x5011Οι παιδικοί σταθμοί είναι ιδιαίτερα ακριβοί στην Ιρλανδία, και το κράτος πληρώνει τους παιδικούς σταθμούς για να κρατάνε δωρεάν 3 ώρες τα παιδιά, για για 2 χρόνια.  ECCE Programme (Early Childhood Care and Education)

Ενημερώμασε τις σελίδες για τους παιδικούς σταθμούς και για τα γυμνάσια.

 

Link με το website της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδίας

chainΜαζί με το ΔΣ της Ελληνικής κοινότητας Ιρλανδίας, συνδέσαμε το επίσημο site της Ελληνικής Κοινότητας με τον ιστότοπό μας. Παρ’ολο που η ομάδα greekinireland0 συνεχίζει να είναι ανεξάρτητη, με αυτήν την κίνηση θα βοηθήσουμε καλύτερα (το ΔΣ της Ελληνικής κοινότητας και εμείς) τους Ελληνες και Κύπριους που είναι στην Ιρλανδία ή σκέφτονται να εγκατασταθούν εδώ στο μέλλον.